Styret

Jan Runar
Jan Runar
Jan Runar er 49 år og fikk diagnosen Alzheimer da han var 45 år. På grunn av sykdommen er ikke Jan Runar lenger i jobb. I stedet engasjerer han seg aktivt i frisbeegolf-butikken som hans tre eldste sønner driver, og ikke minst i demenssaken. Mest kjent her er Jan Runar for sin deltakelse i Demenskoret, hvor han har blitt en elsket profil. Hans motivasjon for å stille i styret til Klokkeklovnene er å kunne engasjere seg enda sterkere i demenssaken, og bidra med sine erfaringer og nettverk til å skape mer oppmerksomhet og interesse for Klokkeklovnene i samfunnet.
Angela Halvorsen Bogo
Angela Halvorsen Bogo
Jeg har vært klovn, historieforteller og sanger i 33 år. Jeg holder kurs og retreater i utøvende kunst for kulturlivet, helsesektoren, utdanning, selvutvikling og for organisasjoner og næringslivet i hele Europa. Transformationalplay.net
Line Starheimsæter
Line Starheimsæter
Line Starheimsæter er frilans skuespiller og klovn. Hun har arbeidet ved teatre som Teatret Vårt, Rogaland Teater og Unge Viken Teater. I 2018 ble hun medlem av Klokkeklovnene, og senere også Sykehusklovnene. 2023 er Lines første år som styremedlem i Klokkeklovnene.
Elise Rougnø
Elise Rougnø
Elise Rougnø jobber som kulturleder i Kirkens Bymisjon. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar akademiet og har en bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Hun har jobbet som musikalartist, pedagog, regissør og koreograf før forkjærligheten for eldreomsorgen tok henne videre til jobben som kulturleder. Først på sykehjem, og nå på seniorsenteret Skovheim Allsenter på Nordstrand.
Gunn Inger Røkke Ruud
Gunn Inger Røkke Ruud
Gunn Inger Røkke Ruud er strategisk seniorrådgiver og partneransvarlig for næringslivssamarbeid i Frelsesarmeen. Hun har jobbet i ideell sektor siden 2014 og har bakgrunn fra markedsføring, sponsorarbeid og digital kommunikasjon fra næringslivet. Hun er sertifisert fundraiser og har erfaring fra flere styreverv.
Thea Bjørndal Iversen
Thea Bjørndal Iversen
Thea Bjørndal Iversen jobber som tekstforfatter og kreatør i Try Reklamebyrå, og har jobbet i reklamebransjen siden 2015. Hun har bachelorgrad i kultur og ledelse fra BI, og en bachelor i Art Direction fra Westerdals. I tillegg har hun bakgrunn fra radio og teater.
Patrick van den Boom
Patrick van den Boom
Patrick er grunnlegger og kunstnerisk leder/klovn ved Klokkeklovnene. Han er utdannet klovn fra sitt hjemland Nederland og har arbeidet som profesjonell klovn for Care-Clowns og CliniClowns siden 2001. Han er også klovn ved Sykehusklovnene, og han driver sin egen internasjonale klovneskole.
Börje Bjelke
Börje Bjelke
Professor i Geriatri, overlege och arbetar på minnesmottagningen på Akershus Universitetssykehus utöver en rad spännande projekt inom hälsosektorn. Åldrandet har fått ett markant ökat intresse i samhället och betoningen av det friska åldrandet är oerhört viktigt att lyfta fram för att kunna skilja mellan åldrande och sjukdom. Han är verksam inom flera organisationer där vi verkar för en ökad livskvalité och funktionsnivå när vi blir äldre.
Powered by Cornerstone