Styret

Gunn Inger Røkke Ruud
Gunn Inger Røkke Ruud
Gunn Inger Røkke Ruud er strategisk seniorrådgiver og partneransvarlig for næringslivssamarbeid i Frelsesarmeen. Hun har jobbet i ideell sektor siden 2014 og har bakgrunn fra markedsføring, sponsorarbeid og digital kommunikasjon fra næringslivet. Hun er sertifisert fundraiser og har erfaring fra flere styreverv.
Henrik Tidemann
Henrik Tidemann
Henrik jobber som klovnen Bobo i Klokkeklovnene. Han har vært medlem siden 2018 og sittet i styret siden 2019. Henrik jobber også som skuespiller og som klovn i Sykehusklovnene.
Melanie Dahl
Melanie Dahl
Melanie Dahl jobber som klovnen Fru Eple i Klokkeklovnene. Hun har vært med fra starten og hatt ulike verv i gruppen. Både som tillitsvalgt og styremedlem.I tillegg jobber hun som frilans skuespiller og som klovn i Sykehusklovnene.
Thea Bjørndal Iversen
Thea Bjørndal Iversen
Thea Bjørndal Iversen jobber som tekstforfatter og kreatør i Try Reklamebyrå, og har jobbet i reklamebransjen siden 2015. Hun har bachelorgrad i kultur og ledelse fra BI, og en bachelor i Art Direction fra Westerdals. I tillegg har hun bakgrunn fra radio og teater.
Patrick van den Boom
Patrick van den Boom
Patrick er grunnlegger og kunstnerisk leder/klovn ved Klokkeklovnene. Han er utdannet klovn fra sitt hjemland Nederland og har arbeidet som profesjonell klovn for Care-Clowns og CliniClowns siden 2001. Han er også klovn ved Sykehusklovnene, og han driver sin egen internasjonale klovneskole.
Börje Bjelke
Börje Bjelke
Professor i Geriatri, overlege och arbetar på minnesmottagningen på Akershus Universitetssykehus utöver en rad spännande projekt inom hälsosektorn. Åldrandet har fått ett markant ökat intresse i samhället och betoningen av det friska åldrandet är oerhört viktigt att lyfta fram för att kunna skilja mellan åldrande och sjukdom. Han är verksam inom flera organisationer där vi verkar för en ökad livskvalité och funktionsnivå när vi blir äldre.
Powered by Cornerstone