SLIK KAN DU BIDRA

 Vil du være med å bringe glede og musikalske øyeblikk inn i en ensom og ofte monoton hverdag for eldre og mennesker med demens på sykehjem? Sykehjemmene som Klokkeklovnene besøker har lite eller ikke noe budsjett til trivsel, glede og kultur. Så vi er helt avhengig av den fantastiske støtten vi får fra privatpersoner, organisasjoner og bedrifter.

 

Kontonummer: 1503.18.61370

(Du kan øremerke sykehjem i meldingsfeltet om du ønsker.)

Vipps til vippsnummer: 80656(kjøp og betal).
Gi via Vipps her.

Grasrotandelen gjør det mulig å sette Klokkeklovnene som mottager av spillmidler. Du har mulighet til å gi oss din støtte her: Norsk Tipping 

Start en innsamling på Facebook https://www.facebook.com/klokkeklovnene

Vi kunne ikke klart det uten deg!

Les mer under for gode ideer til innsamling og hvordan du kan bidra.

Start din egen innsamling:

Saml sammen dine venner og familie og gjør noe gøy og meningsfylt samtidig som du gjør noe for  mennesker på sykehjem ved å samle inn penger til Klokkeklovnene.

Det er enkelt å starte en innsamling gjennom Facebook. Del innsamlingen og inviter venner og kjente. Det er lett, og veldig gøy å følge med på hvor mye du har klart å samle inn.

SLIK KAN DU BIDRA

 

Andre ideer til innsamlinger:

 

Byttedag?????

Har du mange klær som du ikke lenger bruker, men som er kjempe fine hva med å bytte dem bort? På en byttedag bytter man klær med hverandre. Kanskje har du en kjole du ikke bruker som du kan bytte mot noe du har lyst på. Du kan ta en inngangsavgift, eller et gebyr for hver vare deltakerne tar med til byttehandelen. Selg snacks og drikke for å samle inn enda mer!

Kanskje dere kan gjøre dette på jobben din, eller sammen med vennene dine?

Få nye klær samtidig som du gjør noe for å fremme glede og øke livskvaliteten til eldre og mennesker med demens på sykehjem i Norge.

Kakesalg ???????

På jobben eller med vennene dine, mens du skaper bevissthet omkring din hjertesak. Du kan ha en tipskrukke eller donasjonskrukke på bordet til dem som føler seg ekstra generøse.

Bakekonkurranse eller arranger en bakekonkurranse der startavgiften går til Klokkeklovnene.

Har du bøker til overs???????

Vil du samle inn penger til din sak, kan du prøve å selge noen av dine forsiktig brukte bøker.

Alt du trenger er et salgssted og prislapper på bøkene og så er du er klar!

 Vipps gjerne, så slipper du veksel. Vippsnummer er 80656 (kjøp og betal)

Løp??‍??‍??‍???

Mange løper eller trimmer for en god sak. Hva med å invitere dine venner eller kollegaer til å løpe for Klokkeklovnene. Kom i form samtidig som du gjør noe betydningsfullt for isolerte og sårbare eldre på sykehjem. Tren dere opp, kom i bedre form, og meld dere på et løp. Det er veldig samlende å ha et mål å nå sammen. Du kan også få folk i ditt nettverk til å gi støtte til deg eller ditt lag sin innsamling. Bruk Klokkeklovnenes innsamlingsplattform på Facebook, så kan alle se hvor mye du samler inn.

 

SLIK KAN DU BIDRA

 

Middagsselskap ?????

Inviter venner eller familie eller begge deler på middag hvor du tar en inngangsavgift og ha en hyggelig stund sammen samtidig som dere gjør noe med mening for andre.

Det finnes ingen grenser for hva du kan finne på for å bidra til å spre glede og tenne livsgnist på sykehjem utenom fantasien! Bruk den og gjør noe gøy og betydningsfullt sammen med folk du liker.

Bedriftssamarbeid

Sykehjemmene vi besøker har ofte lite eller ingen midler til glede, kultur og trivsel. Klokkeklovnene er helt avhengige av givervilje både fra personer, organisasjoner, men også bedrifter.

Støtt oss en gang, eller inngå en samarbeidsavtale med fordeler.

Som bedrift kan du støtte vårt arbeid ved å gi en engangsdonasjon, eller inngå en samarbeidsavtale med oss over flere år som gir bedriften rettigheter og goder i forhold til å bruke samarbeidet med Klokkeklovnene både internt og eksternt.

Bedriftene vi har en avtale med er ulike og derfor skreddersyr vi samarbeidsavtaler avhengig om virksomheten ønsker et produktsamarbeid, å gi generell eller spesifikk støtte, eller å bidra med pro bono tjenester.

Velger man å inngå et samarbeid over noe tid, kan støtten gå til:

Klokkeklovnene nasjonalt

Et særskilt lokalt sykehjem i egen region

Noen av våre prosjekter (eksempelvis: etablering av permanente husklovner på et sykehjem i flere år, forsknings prosjekt effekten av klovn i eldresomsorg, kostymeprosjekt klær som tidsvitner, akuttklovn).

Samfunnsansvar gir effekt.

Gjennom å støtte Klokkeklovnene tar virksomheten din et samfunnsansvar og sørger for at eldre på sykehjem i Norge får glede, samvær, musikk, livsgnist, og føler seg styrket.

Noen bedrifter har fokus på den interne effekten gjennom teambuilding og forankring av virksomhetens verdier internt og økt attraktivitet i arbeidsmarkedet. Mens andre er mest opptatt av å tydeliggjøre samfunnsbidraget eksternt med mål om positiv profilering og godt omdømme overfor kunder og interessenter.

Vurderer dere å støtte Klokkeklovnene  og er interessert i å høre mer om hva et samarbeid kan inneholde ta kontakt med daglig leder Vibeke Stølen: vibeke@klokkeklovnene.no

Testamentarisk gaver

Har du ikke et testament bestemmer arveloven hva som skal skje med dine materielle eiendeler den dagen du dør. Men det er ikke alltid loven vil fordele dette slik du ønsker det – eller slik du mener det er mest rettferdig den dagen du dør. Gjennom et testament er det du selv som bestemmer hvem som skal overta dine verdier – både de finansielle og de personlige.

Artikkel: Testamentariske gaver i Norge

 

Med din støtte kan vi glede enda flere!

 

Powered by Cornerstone