SLIK KAN DU BIDRA

Med din støtte kan vi glede enda flere!

Vil du være med å bringe glede og musikalske øyeblikk inn i en ensom og ofte monoton hverdag for eldre og mennesker med demens på sykehjem? Sykehjemmene som Klokkeklovnene besøker har lite eller ikke noe budsjett til trivsel, glede og kultur. Så vi er helt avhengig av den fantastiske støtten vi får fra privatpersoner, organisasjoner og bedrifter.

Start en innsamling gjennom Facebook

Det er enkelt å starte en innsamling gjennom Facebook. Del innsamlingen og inviter venner og kjente. Det er lett, og veldig gøy å følge med på hvor mye du har klart å samle inn.

Vi kunne ikke klart det uten deg!

Ideer til innsamlinger:

Byttedag?????

Har du mange klær som du ikke lenger bruker, men som er kjempe fine hva med å bytte dem bort? På en byttedag bytter man klær med hverandre. Kanskje har du en kjole du ikke bruker som du kan bytte mot noe du har lyst på. Du kan ta en inngangsavgift, eller et gebyr for hver vare deltakerne tar med til byttehandelen. Selg snacks og drikke for å samle inn enda mer!

Kanskje dere kan gjøre dette på jobben din, eller sammen med vennene dine?

Få nye klær samtidig som du gjør noe for å fremme glede og øke livskvaliteten til eldre og mennesker med demens på sykehjem i Norge.

Kakesalg ???????

På jobben eller med vennene dine, mens du skaper bevissthet omkring din hjertesak. Du kan ha en tipskrukke eller donasjonskrukke på bordet til dem som føler seg ekstra generøse.

Bakekonkurranse eller arranger en bakekonkurranse der startavgiften går til Klokkeklovnene.

Har du bøker til overs???????

Vil du samle inn penger til din sak, kan du prøve å selge noen av dine forsiktig brukte bøker.

Alt du trenger er et salgssted og prislapper på bøkene og så er du er klar!

 Vipps gjerne, så slipper du veksel. Vippsnummer er 80656 (kjøp og betal)

Løp??‍??‍??‍???

Mange løper eller trimmer for en god sak. Hva med å invitere dine venner eller kollegaer til å løpe for Klokkeklovnene. Kom i form samtidig som du gjør noe betydningsfullt for isolerte og sårbare eldre på sykehjem. Tren dere opp, kom i bedre form, og meld dere på et løp. Det er veldig samlende å ha et mål å nå sammen. Du kan også få folk i ditt nettverk til å gi støtte til deg eller ditt lag sin innsamling. Bruk Klokkeklovnenes innsamlingsplattform på Facebook, så kan alle se hvor mye du samler inn.

 

SLIK KAN DU BIDRA

 

Middagsselskap ?????

Inviter venner eller familie eller begge deler på middag hvor du tar en inngangsavgift og ha en hyggelig stund sammen samtidig som dere gjør noe med mening for andre.

Det finnes ingen grenser for hva du kan finne på for å bidra til å spre glede og tenne livsgnist på sykehjem utenom fantasien! Bruk den og gjør noe gøy og betydningsfullt sammen med folk du liker.

 

 

Powered by Cornerstone