Bedriftssamarbeid

Sykehjemmene vi besøker har ofte lite eller ingen midler til glede, kultur og trivsel. Klokkeklovnene er helt avhengige av givervilje både fra personer, organisasjoner, men også bedrifter.
Støtt oss én gang, eller inngå en samarbeidsavtale med fordeler!

Vi har 13 års-erfaring med å holde kurs på sykehjem disse kan tilpasses og fungere som for.eks teambuilding.

Som bedrift kan du støtte vårt arbeid ved å gi en engangsdonasjon, eller inngå en samarbeidsavtale med oss over flere år som gir bedriften rettigheter og goder i forhold til å bruke samarbeidet med Klokkeklovnene både internt og eksternt.

Bedriftene vi har en avtale med er ulike og derfor skreddersyr vi samarbeidsavtaler avhengig om virksomheten ønsker et produktsamarbeid, å gi generell eller spesifikk støtte, eller å bidra med pro-bono tjenester.

Velger man å inngå et samarbeid over noe tid, kan støtten gå til:

Klokkeklovnene nasjonalt

Et særskilt lokalt sykehjem i egen region

Noen av våre prosjekter (eksempelvis: etablering av permanente husklovner på et sykehjem i flere år, forskningsprosjekt på effekten av klovn i eldresomsorg, akuttklovn).

Samfunnsansvar gir effekt.

Gjennom å støtte Klokkeklovnene tar virksomheten din et samfunnsansvar og sørger for at eldre på sykehjem i Norge får glede, samvær, musikk, livsgnist, og føler seg styrket.

Noen bedrifter har fokus på den interne effekten gjennom teambuilding og forankring av virksomhetens verdier internt og økt attraktivitet i arbeidsmarkedet. Mens andre er mest opptatt av å tydeliggjøre samfunnsbidraget eksternt med mål om positiv profilering og godt omdømme overfor kunder og interessenter.

Vurderer dere å støtte Klokkeklovnene  og er interessert i å høre mer om hva et samarbeid kan inneholde ta kontakt med daglig leder Vibeke Stølen: vibeke@klokkeklovnene.no 

Powered by Cornerstone